Shock!

június 06.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Pénteken Dáma Lárma a Barba Negrában

Hatodszor gyűlnek össze Magyarország legvagányabb zenész csajai, hogy egy este alatt külön erre az eseményre verbuválódott alkalmi formációkkal eljátsszák kedvenc dalaikat. Idén mindez a „tánc" jegyében történik, méghozzá új helyszínen, a Barba Negra Blue Stage-én, március 31-én.

0329_damalarma

Vehettünk már részt időutazásban, felelevenítve a zenetörténelem legizgalmasabb korszakait, vagy élvezhettük felváltva a hazai és nemzetközi élvonal legmenőbb slágereit, idén pedig egy hatalmas táncos bulit terveznek a csajok, és annyit már előre elárultak, hogy ez nem csak a dalok tematikájában lesz észlelhető, hanem külön produkciókkal, táncosokkal is készülnek.

„Ebben az évben az eddigiektől kevesebben leszünk valamivel. Általában 40 fölött volt a fellépő csajok száma, a legtöbb 53 volt, most „csak"' 30 körül lesz a zenészek száma. Az előző évekhez képest változás a helyszín is: idén a Barba Negrában rendezzük meg a Lármát, ahova minden eddiginél több embert várunk." – mesélte az esemény egyik szervezője, Sicu, aki azt is elárulta, hogy először egy sok vendéges Vasmacska-koncertet terveztek csak, és abból nőtte ki magát a Dáma Lárma, ahol most is rengeteg tehetséges női zenészt láthatunk majd. Hogy pontosan kik is ők, arról a Facebookon olvashatunk többet: Esemény

Az estet az idén 10. évébe lépett ír punk/rock stílusú Jolly Jackers nyitja, akik 14 országban turnéztak már Európa szerte. Idén megtalálták új énekesnőjüket, így 2-4 lett a nemek aránya a zenekarban. Energikus felvezetés whisky locsolással, csak időben kell érkezni!

VI. Dáma Lárma – 2023.03.31.
Barba Negra Blue Stage
Budapest // XXI. kerület // Szállító utca 3.


Menetrend:
19.00 – Kapunyitás
20:00 – Jolly Jackers:
21:00 után: DÁMA LÁRMA SHOW

Jegyárak:
19 és 20 óra között a regisztrációs jeggyel ingyenes a belépés
2023 Ft,- // elővétel

2999 Ft,- // helyszínen, a koncert napján

Online értékesítés: https://jegy.rock1.hu/dama-larma_20230331

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2005. február 16.

 

Wendigo - Budapest, Süss Fel Nap, 2004. november 23.