Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Trivium: súlyosabb lesz a következő album

Habár az új Trivium album, az In Waves csak néhány hónappal ezelőtt került a boltokba, a zenekar máris tervezgeti a folytatást. Még ennél is érdekesebb, hogy már most azt sejtetik: a következő lemez súlyosabb lesz a tavalyinál.

„Szerintem súlyosabb lesz a következő album", mondta Paolo Gregoletto basszusgitáros a Loud magazinnak. „Sokat beszélgettünk róla, hová akarunk majd eljutni legközelebb... Szerintem megtanultuk, hogyan kell dalokat írni turné közben, és azt is folyamatosan tanuljuk, miként tudunk zeneileg céltudatosabb vízióval nekiállni a dalszerzésnek. Az utolsó lemezre rengeteg időnk volt, kábé két év, és közben volt egy doboscserénk is. Vagyis amikor a dalok születtek, még teljesen más agyi állapotban voltunk, mint amikor felvettük őket. Rengeteg anyagból válogattunk, ami nagyszerű, de szerintem mostanra már letisztultak a személyes ügyek a csapatban, így kizárólag a zenei oldalra kell koncentrálnunk."

Az In Waves kritikai fogadtatása vegyes volt, de a csapatot mindez nem akasztotta meg: a lemez a Trivium eddigi legjobb eredményeként a Billboard-lista tizenharmadik helyén nyitott, és az azóta szüntelenül turnézó banda fogadtatása élőben is kirobbanó a világ minden táján.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.