Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Van Halen: egy hét múlva itt az első új dal

A Van Halen News Desk értesülései szerint január 10-én kikerül az amerikai rádiókhoz és az internetre a zenekar első új dala, amely a Tattoo címet kapta. A február 7-ére várható új nagylemez címe még ismeretlen, de a visszaszámlálás már megkezdődött. Eddie-ék először január 5-én lépnek fel egy speciális bulin New Yorkban, majd februártól turnéznak.

Amerikában beindult a Van Halen reklámgépezete: noha a zenekarnak az állandó halasztgatások és csúszások miatt lassan már senki sem hisz el semmit, a múlt héten nyilvánosságra hozott rövid turné-trailer utáni első egyértelmű jel azt illetően, hogy februárban most már tényleg jön az új album, egy gigantreklám volt szilveszterkor a New York-i Times Square LED-falaira kivetítve. A huszonnyolc év óta először ismét David Lee Roth énekessel felvett, az Interscope kiadónál megjelenő új Van Halen lemez címét még mindig nem tudni, de remélhetőleg az első single Tattoo január 10-ei debütálásának környékén ez is kiderül majd.

Szintén ettől a naptól kezdve lehet majd jegyeket venni a csapat aktuális amerikai turnéjára is, amely valamikor februárban startol Louisville-ben, ám Eddie-ék már csütörtök este is fellépnek New Yorkban, a mindössze 250 férőhelyes Cafe Wha?-ban, ahol speciális, zártkörű koncertet adnak. A pletykák szerint a csapat mindössze 45 percet áll majd színpadon, a klubra pedig valószínűleg azért esett a választás, mert a helyszínt annak idején Roth nagybátyja, Manny Roth üzemeltette. Ismertté válásuk előtt olyan nagyságok fordultak meg itt, mint Jimi Hendrix, Bob Dylan, vagy a komikusok közül Bill Cosby és Richard Pryor.

A hírek szerint a Van Halen az elmúlt két hónapban intenzíven próbált a hollywoodi Roxy klubban, és a Tattoo videoklipjét is itt forgatták. A turnétrailer aktuális élő felvételei szintén itt készültek.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.