Shock!

május 17.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Unearth: hallgasd meg az első új dalt!

Július 4-én érkezik Európában a Metal Blade gondozásában a massachusettsi Unearth új nagylemeze, a Darkness In The Light, amiről már meghallgatható egy dal Eyes Of Black címmel. Trevor Phipps énekes szerint a csapat még sosem szólt olyan súlyosan és egyben emlékezetesen, mint most.

„Kétségtelenül a Darkness In The Lighton szerepelnek a legsúlyosabb, legdinamikusabb és legemlékezetesebb dalok, amiket valaha írtunk", nyilatkozta Trevor. „A lemezen ugyanúgy ott vannak azok a szaggatós, zúzós nóták, amiket a rajongók várnak tőlünk, de ezekhez hozzáadtunk némi csavart a vokáloknál, a gitárdallamoknál, a szólóknál, és ráléptünk pár új ösvényre is a stílust és a dalszerkezeteket illetően. Pontosan tudtuk, hogy ha be akarjuk betonozni a pozícióinkat a heavy metal világának vezetői között, akkor el kell különíteni magunkat a többségtől, azoktól a követőktől, akik láthatóan csak felugranak egy trendre, és amikor az út nehezebbé válik, könnyen feladják. Mi tartósan szeretnénk itt maradni, és nem is lehetnénk ennél jobban feltüzelve. Alig várjuk, hogy eljátsszuk ezeket a dalokat a régi és új Unearth rajongóknak szerte a világon!"

A Darkness In The Light producere a Killswitch Engage gitáros Adam Dutkiewicz volt, a keverést Mark Lewis végezte, a dobok mögött pedig a Killswitch dobosa, Justin Foley segítette ki az Unearth tagjait. A lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Watch It Burn
02. Ruination Of The Lost
03. Shadows Of The Light
04. Eyes Of Black
05. Last Wish
06. Arise The War Cry
07. Equinox
08. Coming Of The Dark
09. The Fallen
10. Overcome
11. Disillusion

Ami az Eyes Of Blacket illeti, a csapat azért választotta felvezetésnek, mert úgy érzik, tökéletesen reprezentálja az Unearth hangzását. „Emellett pedig simán egy keményen odavágó, pokolian fogós nóta", mondta Trevor. „A szöveg szintén passzol a lemezeink sötét világához. Csak a magam nevében beszélek, de nekem ez a kedvencem az albumról, alig várom, hogy végre élőben is játsszuk!"

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.