Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Újból felszabadítja a boldogsághormonokat a Jolly

Március 6-án jelenik meg az InsideOut gondozásában a Jolly új nagylemeze. A sajátos, tudományos alapon kikísérletezett hangokkal operáló nu prog csapat a két évvel ezelőtti The Audio Guide To Happiness (Part 1) második részét készítette el, és ebben még az sem tudta őket megakadályozni, hogy a Sandy hurrikán októberben elpusztította próbahelyüket és stúdiójukat.

A Jolly egyik elsődleges különlegessége abban állt a 2011-es The Audio Guide To Happiness (Part 1) esetében, hogy a zenekar tudományosan úgy tervezte meg az anyagot, hogy az boldogságállapotot idézzen elő a hallgató agyában. Ehhez egy ismerős egyetem munkatársaival kísérleteztek ki különböző hanghatásokat, amelyeket aztán beépítettek a zenéjükbe. A most érkező The Audio Guide To Happiness (Part 2) e sajátos utazás folytatását jelenti majd, pedig a zenekar számára aztán minden volt az elmúlt pár hónap, csak boldog nem. Októberben a Sandy hurrikán elpusztította Louis Abramson dobos/producer otthonát, ami egyben a Jolly próbahelyeként és stúdiójaként is funkcionált. A csapatnak félbe kellett szakítani a munkát, és csak úgy tudták befejezni a lemezt, hogy létrehoztak egy alapot, amelynek révén, a rajongók segítségével végül sikerült beszerezniük a megsemmisült felszereléseket.

A négyesfogat az eddigi leggazdagabb megszólalású lemezeként harangozza be a The Audio Guide To Happiness (Part 2)-t, tele fogós dallamokkal, érdekes hangszerelési megoldásokkal és változatos hangeffektekkel, amik ugyanolyan egyediek lesznek, mint eddig.

A dallista az alábbi:

01. Guidance Three
02. Firewell
03. You Against The World
04. Aqualand And The 7 Suns
05. Dust Nation Bleak
06. Golden Divide
07. Guidance Four
08. Lucky
09. While We Slept In Burning Shades
10. Despite the Shell
11. As Heard On Tape
12. The Grand Utopia

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.