Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új gitárossal dolgozik a Pantera volt frontembere

0710illegalsMegvált szólócsapatának gitárosától, Marzi Montazeritől Phil Anselmo. Az énekes ezentúl Mike DeLeonnal dolgozik tovább a The Illegalsban.

„Marzival alapvetően az volt a szándékom, hogy beindítsam a karrierjét, és ez teljesült is”, magyarázta a szakítás indokait az énekes a MetalUndergroundnak. „Olyan típusú srác, akinek alapvetően mindenütt a középpontban kell lennie, akármit is csinál, most pedig lehetősége van erre, aminek nagyon örülök. Több hatalmat neki! Az új gitárosom, Mike DeLeon elsősorban a dobosom, Blue, illetve a másik gitárosom, Steve révén érkezett, aki egyébként a Superjointban basszusozik. Steve folyamatosan mondogatta, hogy DeLeon az emberünk, DeLeon az emberünk, marhára szeretné, marhára szeretné, én pedig megbízom bennük, az értékítéletükben, a megérzéseikben. És eddig minden egyes jammelésen komoly őrlés ment végbe, amikor DeLeon lejött. Nagyszerű, jó vele dolgozni.”

Anselmo egy korábbi nyilatkozatban eléggé másmilyennek ígérte a készülő második szólólemezt ahhoz képest, mint amilyen a 2013-as Walk Through Exits Only volt. Az énekes emellett egy black/thrash-projektbe is beszállt, és egy Celtic Frost-feldolgozás is meghallgatható tőle egy hamarosan érkező tribute-hoz.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+1 #2 Draveczki-Ury Ádám 2015-10-10 05:59
Idézet - iLane:
Nahát, de fura ez a cím. Miért nem volt jó simán, hogy Phil Anselmo? A Pantera szó a klikkmágnes?

Mivel a Phil Anselmo név is klikkmágnes, az ok jóval prózaibb: nem akartam, hogy a CF-feldolgozásos hírrel együtt kétszer szerepeljen a hírboxban és a főoldali szekcióban a név egymáshoz relatíve közel.
Idézet
 
 
+4 #1 iLane 2015-10-09 22:24
Nahát, de fura ez a cím. Miért nem volt jó simán, hogy Phil Anselmo? A Pantera szó a klikkmágnes?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.