Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Tormentor a Rockmaratonon

A black metalt kedvelők örömére a Rockmaraton fesztivál tartja magát korábbi jó szokásához – idén is egy teljes, tematikus napot szentel a műfajnak. Még nagyobb hír, hogy a rendezvényen a Tormentor is ott lesz.

1217tormentor4

A legendás magyar black metal zenekar, a Tormentor tavaly ősszel jelentette be, hogy 2018-ben néhány fellépést vállal – az egyetlen hazai fesztiválkoncertjük a Rockmaraton színpadán lesz július 13-án (de április 21-én, az A38 Hajón is nyomnak egy bemelegítő bulit). A teljes klasszikus felállás játszik majd, tehát Csihar Attila énekes, Szigeti Attila gitáros, Farkas György basszusgitáros és Machat Zsolt dobos, valamint Buday Tamás gitáros érkezik majd. Ezen napon játszik majd a korábban bejelentett Carpathian Forest, a Sear Bliss, a Christian Epidemic és a Perihelion is, hogy valóban fekete legyen a péntek 13. júliusban.

A hazai zenekarok közül csatlakozott a fellépőkhöz a Dystopia, a Cadaveres, a Fostartály, a HétköznaPI CSAlódások, az Omen, a Plastic Ocean, a Shapat Terror és a Sex Action is.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.