Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Töltsd le ingyen az új Ad Astra albumot!

Megjelent a hazai prog/thrasher Ad Astra második nagylemeze, az Open Wide. A csapat hosszas tanakodás, nyüglődés, az anyagi helyzetek figyelembe vétele és a többi járulékos tényező eredményeként döntött úgy, hogy szerzői kiadásban jelenteti meg az albumot, ami le is tölthető a megújult honlapjukról.

Aki emellett úgy érzi, hogy szeretné a lemezt a jó öreg CD formátumban is birtokolni, és ezzel támogatni és ösztönözni a zenekart további albumok készítésére, meg is rendelheti tőlük szintén a honlapon. Maga az album egyébként tíz számot tartalmaz, illetve az online verzió bónuszként egy Peter Gabriel feldolgozást is: a mű félig otthon, félig Vári Gábor (Dystopia, Angertea, Salvus, Fish!) stúdiómágus és producer vezénylete alatt született (aki pluszban még néhány samplersávval is gazdagította az anyagot), illetve több dalban vendégszerepelnek jóbarátok a Stonedirt, az Angertea, a Megazetor és a Salvus zenekarokból is.

A lemezmegjelenés egyik szomorú apropója, hogy a csapat gitárosa, Specker Balázs sajnos távozik a zenekarból külföldi munkalehetőség miatt, így jelenleg korábbi hathúrosuk, Spala Márk játszik ismét velük. Ugyanakkor Balázs még szerepelni fog a lemezhez készülő első videóklipben, ami jelenleg a Frisk Media műhelyében formálódik, és remélhetőleg május közepén már nézhető állapotba is kerül.

Június 8-án az Ad Astra maratoni lemezbemutató bulit tart a Stonedirt zenekarral közösen a Dürer kistermében.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.