Shock!

február 26.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Több közünk van a Devóhoz, mint Dióhoz”

New Wave címmel jelenik meg még valamikor idén a Powerman 5000 új nagylemeze. A csapat legutóbb három évvel ezelőtt adott ki friss albumot.

0704powerman

A 2014-es budapesti Aerodrome Fesztiválon is fellépett 2014-ben a Powerman 5000, akik akkor az aktuális Builders Of The Future albumot népszerűsítették. A Rob Zombie öccse, Spider One által vezetett csapat most a Pavement kiadóhoz szerződött, és itt jön ki következő nagylemezük, a New Wave, várhatóan valamikor ősszel. „Ezúttal kicsit mocskosabbra vettük a figurát", mondja a dalokról a frontember. „Jobban összerántottuk a dolgokat, mint az utóbbi pár lemezen. Az egyik célunk az volt, hogy visszaadjuk egy élő fellépés zajosságát, és megmártózzunk a káoszban. Ami pedig a címet illeti, hogy new wave lennénk-e? Nos, mindig is úgy éreztem: több közünk van a Devóhoz, mint Dióhoz..."

A lemez már a tizenegyedik lesz a sorban a csapattól, és olyan dalok kerülnek majd fel rá, mint a David Fucking Bowie, a Cult Leader vagy a Sid Vicious In A Dress. Spiderrel a legutóbbi lemez és a magyar fellépés kapcsán készített interjúnkat itt olvashatod.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.