Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

The 69 Eyes, Tiamat, Madball: végleges a Rockmaraton programja

0407the69eyesAz utolsó nemzetközi és magyar fellépőkkel teljes lett az idei Rockmaraton Fesztivál programja. A frissen bejelentett külföldi csapatok között ott találjuk a The 69 Eyes-t, a Tiamatot és a Madballt is.

Friss fellépőket jelentett be a Rockmaraton a héten, és ezzel véglegesedett is a fesztivál programja. A fesztiválon ott lesz a finn The 69 Eyes, a svéd Tiamat – akik a Clouds és a Wildhoney albumokra épülő, különleges műsort adnak majd –, az amerikai Madball, a lett Skyforger és a belga Evil Invaders is, a magyar névsor pedig szintén tíz csapattal bővült: megy Dunaújvárosba a Counter Clockwise, a Dreamgrave, az Ektomorf, az Insane (egyetlen koncertre összeáll a zenekar az Our Island – Our Empire album tizedik szülinapjára!), a HAW, a Malediction, a Samas, a Téveszme, a Vendetta Inc. és a Wedding At The Slaughterhouse is.

A július 9-14. közötti Rockmaraton idei programjában a fentiek mellett olyan zenekarok szerepelnek, mint – a teljesség igénye nélkül – a Crowbar, a Sick Of It All, az Overkill, az Iced Earth, a Carpathian Forest, a Brujeria, a Cannibal Corpse, az Arkona, a Powerwolf, az Orden Ogan, a Dr. Living Dead, a The Toy Dolls, a GBH, az Alestorm, az Asphyx, a Thy Art Is Murder és az Infected Rain. Az itthoni színtérről a rendezvény fényét emeli majd a Tormentor, a Blues Company, a Hatóságilag Tilos, a Leander Kills, a Lord, a Niburta, Rudán Joe, a Stubborn, a The Southern Oracle, az Akela, az AWS, a Dalriada, a Derkovbois, a Divided, a Hortobágy Hardcore Crew, a Kill With Hate, a Magor, az Omega Diatribe, a Paddy And The Rats, az Angerseed, az Apey & the Pea, az AMD, a Christian Epidemic, a Don Gatto, a Dorothy, a Krampüs, a Moon and the Nightspirit, a Nova Prospect, az Ossian, a Perihelion, a Petofi, a Pokolgép, a Prosectura, a Road, a Sear Bliss, a Sleepless, a Tales Of Evening, a Zorall, az Anchorless Bodies, a Bloody Roots, a Depresszió, a Dirty Dawn, a Fegyelmező Részleg, a HCHC Hatvan City Hard Core, a Remorse, az Agregator, az Alcohol, az Archaic, az Ismerős Arcok, a Kylfingar, a Paediatrician, a Sunset, a Tisztán a Cél Felé és a Szükségállapot.

A helyszín ismét a Szalki-sziget lesz Dunaújvárosban, bérletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#2 BahnScorper 2018-03-08 10:41
Idézet - bányarém:
Edlund majd remélem itt is úgy szétcsapja magát mint tavaly a Brutálon,lesz min mulatni.


Amikor legutóbb láttam őket még a 2014-es Metalfesten, akkor inkább szívszorító volt, hogy mennyire szét van esve...

Ez viszont még egy ok az Iced Earth mellett, hogy most először ide menjek és ne Masters Of Rockra, igaz, a cseheknek még van 1-2 hónapjuk a véglegesítésre...
Idézet
 
 
#1 bányarém 2018-03-07 18:19
Edlund majd remélem itt is úgy szétcsapja magát mint tavaly a Brutálon,lesz min mulatni.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.