Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Szívesen megosztanám veletek az előző öt évben szerzett összes tapasztalatomat, sokan nagyon meglepődnétek”

Noha Ronnie Romerónak kívülről nézve igencsak összejöttek a dolgok a zeneiparban, a chilei származású énekes szerint a biznisz természete nem fenékig tejfel. A frontember indulatos posztban rohant ki a témában...

1228rr

Pár éve az újjáélesztett Rainbow-ban vált ismertté Ronnie Romero, aki azóta zenekarok és projektek egész sorában kamatoztathatta kivételes énekesi tehetségét. Mindezek alapján úgy gondolhatnánk, a frontember megfogta az isten lábát, ám mint most egy Facebook-posztból kiderült, a zeneiparban meglehetősen nehezen lehet boldogulni. „Kibaszottul belefáradtam ebbe a mocskos zenei világba", írta Ronnie. „Mindenki úgy gondolja, joga van megmondani neked, mit csinálj vagy hogyan csináld. Mindenki azt hiszi, joga van feletted ítéletet mondani. Senki sem elég intelligens ahhoz, hogy udvariasan álljon hozzád, vagy legalább emberként kezeljen. Mindenkinek kell egy szelet a tortádból, méghozzá INGYEN, mert ha megmondod, mennyit kérsz, megsértődnek. Mindenki azt gondolja, kezet kell nekik csókolnod, mivel ők adtak neked esélyt. Senkit sem érdekel, mit érzel, mit gondolsz, mik az álmaid, mik a terveid... és amikor ezek után nem értesz velük egyet, még te vagy a seggfej. Minden teljesen inkorrekt, de akkor is állandóan mosolyognod kell, hiszen a show-nak folytatódnia kell. És akármi is történjék, úgyis mindenki téged hibáztat majd, miközben ülnek otthon a kanapén, vagy az aranytrónusukról néznek le rád... Túl sokan próbálnak kihasználni. Szívesen megosztanám veletek az előző öt évben szerzett összes tapasztalatomat, sokan nagyon meglepődnétek..."

Ronnie sajnos kontextus nélkül hagyta a kirohanást, így egyelőre nem tudjuk, kinek címezte azt, vagy mi váltotta ki belőle a dühös szavakat. Az énekes idén mindenesetre a Vandenberg zenekar kiválóan sikerült 2020 albumán, illetve a Lords Of Black új lemezén volt hallható.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#2 Claudius Oltarimanus 2020-12-29 15:26
- Szia! Lenne egy zártkörű rendezvény a kerti budi és a biciklitároló között, ahol zenészekre volna szükségünk! Fizetni nem tudunk, viszont jó lehetőség az együttes népszerűsítésér e!
- Szia! Le kellene nyírni a füvet a kertemben! Fizetni nem tudok, de jól mutat majd az önéletrajzodban ! :D
Idézet
 
 
#1 Windir 2020-12-29 09:14
Ez egy tök jó taktika, már rég rájöttem. Dühöngeni egy sort különösebb apropó és címzett nélkül. Aki sáros benne az magára veszi és jobban tisztel onnantól.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.