Shock!

február 23.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Szeretet és gyűlölet fűtötte véres mészárlás” lesz a kulthősök új albuma

0608titdAnimal Mother címmel még idén megjelenik a Today Is The Day új, sorrendben tizedik soralbuma. A kiadó a Southern Lord lesz, Steve Austin pedig az eddigi legkomplexebb, legbrutálisabb anyagot ígéri a kultikus noise/hardcore/avantgarde csapattól.

A Today Is The Day mostani felállásában Steve Austin gitáros/énekes mellett Sean Conkling basszusgitáros és Jeff Lohrber dobos zenél: a banda javarészt decemberben és januárban rögzítette is az új dalok nagyobbik részét, Austin azóta házistúdiójában különféle finomhangolásokkal igyekezett még izgalmasabbá, még kerekebbé tenni az anyagot. A trió ebben a hónapban még összeröffen, és véglegesítik a zenét.

„Ez a lemez egy tizenöt dalból álló tombolás, véres mészárlás lesz, amit a gyűlölet, a szeretet és a hitvány, nyers érzelmek fűtenek", mondja Austin a zenéről. „Úgy érzem, ez eddig a legjobb munkám: a legkomplexebb és legsúlyosabb lemez, amit eddig készítettük. És valóságos is: itt nincs semmiféle Pro-Tools szarság, csak színtiszta, erőszakos energia és igazi zenekari dalszerzés a maine-i erdőségekben. Valahol a Temple Of The Morning Star és az In The Eyes Of God között helyezkedik el, Jeff pedig hihetetlenül játszott rajta. Eltökélt voltam, hogy kitoljuk a komplexitás és az egyéni zenészi teljesítményeink határát, méghozzá a lehetséges legmesszebbre, és úgy érzem: egy olyan albumot raktunk össze, amely tökéletes aláfestése annak a horrornak és fájdalomnak, amelyben élünk."

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.