Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Speciális Trónok harca-válogatás az Anthraxszel és a Killswitch Engage-dzsel

0114kseHamarosan elkészül egy válogatáslemez a Trónok harca tévésorozathoz kapcsolódóan, amelyen már biztos, hogy a Killswitch Engage és az Anthrax is helyet kap. Scott Ian és Jesse Leach egyaránt büszke rá, hogy felkérést kaptak a készítőktől.

Még nem tudni túl sokat arról a kollekcióról, amely a George R.R. Martin regényfolyamából forgatott, világszerte óriási népszerűségnek örvendő Trónok harca tévésorozathoz kapcsolódóan jelenik meg valamikor idén, de abból ítélve, hogy az Anthrax és a Killswitch Engage is helyet kap rajta, vélhetően rockosabb színezetű lesz majd.

„Egy olyan dalról van szó, amit már eleve megírtunk", mondta szereplésükről Scott Ian a Kaaos TV-nek. „Arra azért már nem lett volna időnk, hogy most a semmiből összerakjunk valamit a válogatáshoz... A döntés egységes volt. Meghallgattuk a demókat, és ugyanarra jutottunk: az egyik dal úgy szólt, hogy egyértelműnek tűnt, annak kell felkerülnie a Trónok harca-válogatásra. Könnyű döntés volt. Szöveg akkor még nem íródott hozzá, csak a zene volt meg, a producerek pedig azt mondták: valami olyan témát válasszunk, ami kapcsolódik a sorozathoz. Most nem fogom elárulni, pontosan miről, de végül pontosan arról írtam, amiről szerettem volna, szóval nagyon elégedett vagyok ezzel. Nagyszerű móka volt ez számomra, mert hatalmas rajongó vagyok, akárcsak Charlie és Frank. Baromira izgalmas volt, hogy lehetőségünk nyílt részt venni ebben. Egy csomó felkérés fut be hozzánk, amire az ember egyből nemet mond, de ez most végre nem ilyen volt."

Scottékkal ellentétben Jesse Leach, a Killswitch Engage frontembere kevésbé volt képben a sorozattal kapcsolatban. „Sokat hallottam róla, de nem igazán nézek tévét, inkább a dokumentumfilmeket kedvelem", mondta Jesse a Triple M-nek. „Meg persze A Simpson-családot és a Family Guyt, ez az én tempóm. Nevetni szeretek és elfeledkezni minden másról, meg tanulni, engem az ilyesmi érdekel. Amikor befutott a felkérés, akkor viszont elkezdtem utánaásni a dolgoknak. Miközben írtam a dalt, igazából nem tudtam pontosan, miről beszélünk, de a producerek meghatároztak számunkra egy koncepciót, adtak pár kulcsszót, amit használhattunk, és egy amolyan hozzávetőleges történetvonalat is. Jó volt így dolgozni, mert alapvetően ahhoz szoktam hozzá, hogy a semmiből hozom össze a saját dolgaimat, ők viszont bedobtak egy sor nagyon állat hívószót, így érdekesnek bizonyult most ezekből kiindulni. Utána pedig elkezdtem megnézni a sorozatot. Miután elkészültünk a dallal, egy hét alatt megnéztem mind a négy évadot. És totálisan rákattantam, egyszerűen elbűvölt az egész. Maga a dal pedig a jobbjaink közé tartozik, és április környékén lát majd napvilágot valahogy a sorozaton keresztül. Utána pedig élőben is elkezdjük majd játszani, mert nagyon szeretjük."

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.