Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Slayert és Iron Maident dolgoz fel a Stone Sour

0303stonesourMár eddig is tudni lehetett, hogy a tavasszal megjelentetett Meanwhile In Burbank után két további feldolgozás-EP-t hoz ki a Stone Sour, most azonban az is kiderült, milyen dalok lesznek a Straight Outta Burbank és No Sleep ’Till Burbank címet viselő minialbumokon..

Áprilisban jelent meg a Stone Sour feldolgozás-EP-je, a Meanwhile In Burbank, rajta a Black Sabbath, a Metallica, a KISS, a Judas Priest és az Alice In Chains egy-egy dalának feldolgozásával. Corey Taylor énekes már akkor is megerősítette: a dolog nem merül ki ennyiben, további két EP is várható a jövőben Straight Out Of Burbank, illetve No Sleep ’Till Burbank címmel, mindegyiken öt-öt újabb feldolgozással. „Hogy eláruljak valami bővebbet is, mindenféle lesz a következő EP-n is a Bad Brainstől a Mötley Crüe-ig”, mondta a frontember. „A harmadikon pedig szintén, a Violent Femmestől a Rage Against The Machine-ig. A Violent Femmes-dal például az egyik nagy kedvencem, van hozzá pár óriási ötletünk, akarunk tenni bele egy kis saját csavart, akárcsak a Metal Church-nótába, csak nem lesz annyira súlyos. De a magunk képére formáljuk: lesz neki egy majdnem AC/DC-típusú lüktetése, egy rockos érzése, mert magában a számban is ott rejlik ez a szellemiség. Remekül szórakozunk vele… Tényleg eljátszadozunk azzal a rengeteg őrült zenei dologgal, ami végbemegy a számban.”

Most ezen túlmenően is nyilvánosságra került, milyen számokat hoz ki a zenekar a két EP-n: a Straight Outta Burbanken az említett Bad Brains és Mötley Crüe mellett a Rolling Stones Gimme Shelterje (Lzzy Hale vendégeskedésével), illetve egy-egy Slayer- és Iron Maiden-dal kap helyet, a No Sleep ’Till Burbankre pedig a Violent Femmes és a Rage Against The Machine mellé feldolgozzák a Van Halen Unchainedjét, illetve egy számot a Buzzcockstól és egyet az AC/DC-től. Nem hangzik rosszul… A megjelenés időpontjáról ugyanakkor egyelőre még nem tudni semmit.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#4 bogar 2015-07-26 08:20
Idézet - Montsegur:
A Meanwhile In Burbank nagyon jó EP, abszolút vállalható munka, minden cover anyagnak minimum ezt a szintet illene hozni.

Nagyon kíváncsi vagyok egy Slayer dalra Corey hangjával (jobb is, ha nyilatkozgatás helyett inkább énekel, minél többet...)


Iszonyú nehéz Paul Stanley-t és Layne Staney-t is énekelni, de a Meanwhile-n simán megoldotta Corey. Kifejezetten várom a többit, mert az első rész is beleragadt az autó hi-fibe. :-)
Idézet
 
 
#3 Montsegur 2015-07-25 17:38
A Meanwhile In Burbank nagyon jó EP, abszolút vállalható munka, minden cover anyagnak minimum ezt a szintet illene hozni.

Nagyon kíváncsi vagyok egy Slayer dalra Corey hangjával (jobb is, ha nyilatkozgatás helyett inkább énekel, minél többet...)
Idézet
 
 
-6 #2 Csabi 2015-07-24 15:52
Jim Root nélkül nem megy a saját zene írása?
Idézet
 
 
-9 #1 zsola 2015-07-24 14:45
corey taylor egy nagyképü tehetségtelen pöcs!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.