Shock!

május 10.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Riffcentrikus és slágeres lesz a The Sun Comes Out Tonight

0401filterJúnius 3-án jelenik meg a Wind-Up Records gondozásában a Filter új, sorrendben hatodik stúdióalbuma, amely a The Sun Comes Out Tonight címet kapta, és a veterán Bob Marlette producerrel (Black Sabbath, Atreyu, Judas Priest, Saliva) rögzítette a csapat. A tizenkét tételes lemez első single-je What Do You Say címmel kerül ki a rádiókhoz május 7-én.

Az új lemez Richard Patrick énekes szerint a banda legsikeresebb produkcióját, az 1999-es Title Of Recordot idézi majd leginkább, és külön odafigyeltek a fogós dallamokra, a fülbe ülő melódiákra a súlyosság mellett. Az album megírásából egyébként Patrick és Jonny Radtke gitáros mellett Marlette is kivette a részét, és természetesen a turnéfelállás tagjai, Jeff Friedl és Elias Mallin dobosok, illetve Phil Buckman basszer is szerepel a felvételeken.

0401filterc„Azzal ültünk le a dalszerzéshez, hogy most akkor írjunk egy nótát, amiben minden benne van, amitől a Hey Man Nice Shot annyira jó volt", magyarázta a lemez irányvonaláról és az először megírt Take That Knife Out Of My Back dalról Richard Patrick énekes az All Knowing Force-nak. „És az első dal csak úgy megírta magát. Természetesen nem ugyanabban a basszustémában vagy riffben gondolkodtunk, hanem abban, hogy először lennie kell egy fantasztikus gitártémának, és abból indulunk majd ki. A riff állat lett, főleg, miután összepasszintottuk a dobokkal és az én üvöltéseimmel. És alatta végig ott megy egy basszusfutam, ami az egész szám alatt nem változik..."

A dallista az alábbi:

01. We Hate It When You Get What You Want
02. What Do You Say
03. Surprise
04. Watch The Sun Come Out Tonight
05. It's Got To Be Right Now
06. This Finger's For You
07. Self Inflicted
08. First You Break It
09. Burn It
10. Take That Knife Out Of My Back
11. It's My Time
12. It's Just You

A Filter legutóbb 2010-ben adott ki stúdiólemezt The Trouble With Angels címmel.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.