Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Pepper: „Olyan, mintha valami időhurokba keveredtünk volna”

0309cocEzekben a napokban zajlik Európában a Corrosion Of Conformity legsikeresebb négyes felállásának újjáalakuló turnéja, és Pepper Keenan énekes/gitáros szerint olyan a hangulat, mintha soha nem is hagyták volna abba a közös zenélést. A csapat elvileg új lemezt is készít majd.

„Különös dolog visszazökkenni ismét ebbe a világba”, mondta Pepper a Ghosts On The Roadnak a nagy sikerrel folyó turnéról. „Olyan, mintha valami időhurokba keveredtünk volna, mivel teljesen úgy érezzük magunkat, mint akik egy pillanatnyi szünetet sem tartottak. Eközben pedig majdnem egy teljes évtized telt el a legutóbbi turnénk óta… Az embernek nincs ideje negatív dolgokra és hasonlókra vesztegetni az energiáját, és igazából nem is nagyon vannak közöttünk negatív dolgok. Annak idején elváltak az útjaink, mindenki ment a maga ösvényén, ezt az újjáalakulást pedig a rajongók indították be, akik látni akarták, ahogy játsszuk ezeket a nyomorult nótákat. Szóval megemelem a kalapomat a rajongók előtt, hogy rávettek minket: végre kapjuk össze a seggünket, és csináljuk meg… A dalok pedig kiállták az idő próbáját. Óriási örömöt jelent játszani őket. Persze biztos vagyok benne, hogy mind egyetértünk: egyikünk sem hátrafelé nézegető típus, de ez jó móka, és a nagyjából huszonkét dal begyakorlása kicsit ismét megvilágosított a gitározás többféle módját vagy az éneklést illetően.”

Pepper saját bevallása szerint maga sem tudta pontosan, mire számítson, de az eredmények a legszebb várakozásokat igazolták. „Őszintén szólva nincs okom panaszra. Az emberek lejönnek a bulikra, kurvára megtelnek a helyek, és ez egy jó kiindulópontot jelent számunkra, ha úgy döntünk: megvizsgálhatjuk, ma is megy-e még nekünk ez az egész. Nem valami új csapatról van szó, és nem is fogunk totális hátraarcot venni, de a dalok ma is ugyanolyan jók, mint annak idején, ha nem jobbak. A közönségnek pedig húsz éve volt arra, hogy megtanulja a szövegeket, szóval hangosabban is énekelnek, mint régen…”

A zenekar az év második felében valószínűleg egy új nagylemez elkészítésének is nekiáll.

 

Hozzászólások 

 
+5 #5 Tyler Durden 2015-03-21 13:32
En is megneztem oket itt Londonban, es csodalatosak voltak! Amit muveltek az egyszeruen pazar volt!
Idézet
 
 
+5 #4 kazankovacs 2015-03-21 13:10
Szerda este láttam őket egy kis klubban, ami persze csurig tele volt. Nagyon jól játszottak, hatalmas hangulat volt!
Idézet
 
 
+8 #3 BSND 2015-03-21 12:05
Nagyon kellene egy hazai koncert. Vagy ha más nem, legalább egy bécsi!
Idézet
 
 
+6 #2 zsileep 2015-03-21 10:13
Mennyire más hozzáállás, mint a Megadeth-nél...
Idézet
 
 
+10 #1 p.u.c.c.® 2015-03-21 08:50
Nem rosszak a Pepper nélküli albumok, de nyilván nem ugyanaz... Ezt a kik*rt mocsok déli muzsikát ennél a négy embernél jobban senki nem tolja!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.