Shock!

július 10.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Obamával dolgozik Jon Bon Jovi

Tisztséget kap a Fehér Házban Jon Bon Jovi, akit személyesen Barack Obama amerikai elnök hívott meg egy frissen felálló tanácsadó testületbe. Jon zenei karrierje ettől természetesen még ugyanúgy halad tovább, mint eddig.

Barack Obama amerikai elnök Jon Bon Jovit is meghívta a Közösségi Megoldások Tanácsa nevű washingtoni testületbe. Jon a Jon Bon Jovi Soul Alapítvány keretében kifejtett karitatív tevékenységével érdemelte ki az elnöki elismerést. A 2006-ban létrehozott alapítvány égisze alatt Jon elszegényedett családoknak és embereknek nyújt segítséget különböző közösségi karitatív programok révén, hogy megelőzze az érintettek totális anyagi ellehetetlenülését, netán utcára kerülését. A tanácstagok közül Jon az egyetlen ismert szórakoztatóipari figura, a többiek mind prominens amerikai értelmiségiek és üzletemberek.

„Ezek a kiváló férfiak és nők egész életüket és karrierjüket a polgári együttműködésnek, a szociális innovációnak szentelték. Biztos vagyok benne, hogy jól szolgálják majd az amerikai népet a Fehér Házban, a Közösségi Megoldások Tanácsában. Nagyon várom, hogy a következő hónapokban és években együtt dolgozhassak velük", fogalmazott nyilatkozatában az amerikai elnök. Jon Bon Jovi közismert és jól dokumentált szociális szerepvállalását, karitatív tevékenységét és érdemeit nem kisebbítve annyit azért érdemes megjegyezni, hogy a frontember nagyon régóta a demokraták elkötelezett támogatója, amiből soha nem is csinált titkot.

A karácsonyi piacra újabb Greatest Hits válogatáslemezzel jelentkező Bon Jovi jövő nyáron Európában koncertezik, Magyarországhoz legközelebb Bécsben, az Ernst Happel stadionban csípheti el őket július 22-én az, akinek még jut jegy. Jonékhoz kapcsolódó hír, hogy az ő nevükhöz fűződik 2010 legnagyobb jegybevételű amerikai turnéja is.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2004. október 29.