Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Nem tudtunk előrelépni, így le kellett állnunk”

Tommy Lee nemrég már elmondta, mennyire illúzióromboló módon ért véget a Mötley Crüe karrierje. A dobos most egy másik interjúban kifejtette: mindez ugyanakkor valahol törvényszerű volt, nem lehetett másként.

„Nem lesz új zene vagy bármi ilyesmi”, szögezte le Tommy a Billboardnak, amikor arról kérdezték, következik-e akármi abból, hogy a Mötley Crüe hivatalosan nem oszlott fel. „Egyértelmű, hogy ez a zenekar egyszer csak felhagyott a zeneírással. Márpedig akkor mit csinálsz? Folyamatosan jársz körbe az országban ugyanazokkal a régi dalokkal? Na, azt aztán nem… Olyan világban élünk, ami folyamatosan változik, legyen szó zenéről, az üzleti vonalról, stílusról, akármiről. Az embereknek ilyen környezetben nyitott elmével kell járniuk, nem pedig követni valamit, hanem haladni előre, és teremteni valami újat. Ez nagy kihívás, és muszáj hozzá nyitott módon gondolkodnod. Emlékszem, amikor az utolsó pár lemeznél kísérletezgettünk, a zenekar egyes tagjai folyamatosan elutasították az ilyen ötleteket. Olyasmiket mondtak, hogy ha valaki a Harley-Davidsont ismeri, akkor Harley-Davidsont is akar kapni, nem adhatjuk neki helyette annak egy feljavított változatát. Na, ebben én nem hiszek. Innentől kezdve tényleg nem tudtunk előrelépni, így le kellett állnunk.”

Tommy saját bevallása szerint Mick Marsszal rendszeres kapcsolatban áll a decemberi búcsúbulik után is, Nikki Sixxszel és Vince Neillel azonban egyetlen szót sem váltottak a koncertek óta.

 

Hozzászólások 

 
+3 #2 Lacc 2016-06-03 07:35
Márpedig a Harley-s hasonlat megáll. A többiben igaza lehet, csak megveszik-e annyian ugyanaz a név alatt...?
Idézet
 
 
+8 #1 nikfisz 2016-06-02 21:14
A 80'as évek egyik legjobb és legsikeresebb rockbandája volt. Most meg 2016 van.Tommy-nak igaza van.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.