Shock!

április 30.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nagyon gyenge Tony MacAlpine, de javul az állapota

0401tonyBélrendszeri rákos megbetegedéssel operálták a nyár végén Tony MacAlpine-t, aki továbbra is nagyon rosszul van, de a kezeléseknek köszönhetően kicsit azért javult az állapota. A zenészkollégák a hétvégén nagyszabású jótékonysági gálával segítenek barátjukon.

„Két hónappal az augusztus 28-ai műtétem után elkezdtem az orvosaim szigorú utasításai alapján a gyógyszeres kezelésemet, és az állapotomban bekövetkezett előremozdulást ők is és én is bátorítónak veszem”, írja Tony, akit az utóbbi hetekben annyira megviseltek a terápiák, hogy még bejelentkezni sem volt ereje a rajongók tájékoztatására. „Bonyolult kezelésről van szó, még sok hónapon át kell részt vennem nagyon intenzív gyógyszeres terápián és folyamatos vizsgálatokon, amelyek ráadásul rendkívül fárasztóak a brutális mellékhatásaik miatt. De igyekszem a teljes ábrát nézni, ez pedig a felgyógyulásról szól. Gyakran az ebben a küzdelemben legnehezebb, hogy az embernek a heti rendszerességű csaták után még mindig kell magában tartalékolnia némi energiát a pozitív gondolkodáshoz, ez ugyanis nagyon fontos és szükséges mechanizmus a gyógyulásban. Imáitok, üzeneteitek és pozitív energiátok nagyon sokat segítenek, és noha még elég hosszú út áll előttem, tudom, hogy nem egyedül járom be ezt, hiszen mindannyian támogattok benne. Mindnyájatoknak nagyon köszönöm!”

December 12-én, a Los Angeles-i Wiltern Theaterben a zenészkollégák nagyszabású gálát rendeznek Tony megsegítésére, ahol olyan előadók lépnek fel, mint Steve Vai, Nuno Bettencourt, Zakk Wylde, Mike Portnoy, Derek Sherinian, Billy Sheehan, John 5 és egyéb meghívottak. Az all-star jammeléssel tarkítandó koncert során többek között Vai, Joe Satriani, John 5, Paul Gilbert, Joe Bonamassa, Steve Lukather, Steve Stevens és Simon Phillips hangszereit árvezerik el, Rudy Sarzo pedig basszusgitár-órákat ajánlott fel ugyanerre a célra. A befolyó bevételekből szintén MacAlpine-t segítik majd. Tony partnercégei, az Ibanez, a Hughes & Kettner, az EMG, az Ernie Ball, a Source Audio és a Voodoo Lab szintén ajánlott fel eszközöket és hangszereket aukcióra.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.