Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Mindfight: hallgass meg egy új Lock Up-dalt Kevin Sharppal!

1125lockupAz eredeti tervekhez képest kicsit megcsúszott az új lemezzel a Lock Up, de márciusban végre megérkezik a Demonization, amelyről egy dalt máris bemutatott a csapat. Ez lesz az első albumuk, amelyen már az új énekes, a Brutal Truthból ismert Kevin Sharp hörög.

Russ Russell producerrel (The Exploited, Napalm Death, Evile, Dimmu Borgir) készítette el Demonization című új nagylemezét a Brutal Truth. Russell utoljára a 2002-es Hate Breeds Sufferingen dolgozott együtt a bandával, most pedig részben azért ugrottak közösen mélyvízbe, mert ez lesz a Lock Up első lemeze Kevin Sharp mesterrel a mikrofonnál. Sharpot azután igazolta le a Nick Barker – Shane Embury – Anton Reisenegger trió, hogy Tomas „Tompa” Lindberg 2014 derekán kilépett tőlük az At The Gates egyre sűrűsödő időbeosztása miatt.

A Lock Up legutóbbi lemeze 2011-ben jött ki Necropolis Transparent címmel, a folytatás márciusban kerül a boltokba a Listenable Records gondozásában. Egy Mindfight című dalocska meg is hallgatható az anyagról.

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 trey 2016-12-09 12:03
na, nekem tetszik! varom a lemezt!
bar bevallom, hogy nekem a Hate Breeds Suffering azert is volt olyan kolosszalis mestermu, mert Tompa az egyik elgelbaszottabb torku enekes, es imadom minden egyes hangjat! hianyzoni fog. de halistennek akkora zeneszek toljak itt, es olyan szenvedellyel, hogy nelkule is kurvajo lesz :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.