Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Megpróbálok gonosz, vad, lenyűgöző, technikás riffeket kreálni”

0803geneNem lesz éppen lazulós éve jövőre sem Gene Hoglannek, aki a Dark Angellel és a Testamenttel is új albumon dolgozik. És nyilván aligha lep meg bárkit is, hogy mindkét fronton súlyos, gyors, sötét lemezek várhatók…

„Hamarosan felvesszük a lemezt, szóval remélhetőleg 2015-ben megjelenik”, mondta Gene Josh Rundquistnek adott interjújában. „Még egy csomó mindent le kell tisztáznunk, például olyasmiket, hogy leszerződünk-e egy kiadóval, vagy valami más módon hozzuk ki a lemezt, de az anyaggal jól haladunk. Nagyon agresszív és súlyos, szóval pont úgy szól, mint a Dark Angel. Eddig Jim Durkinnel írtunk mindent a lemezhez, hozok szövegeket és riffeket is.”

Hoglan párhuzamosan természetesen a szintén jövőre várható új Testamenten is dolgozik. „Mikor legutóbb találkoztam Eric Petersonnal, megkérdezte, van-e pár riffem, amit esetleg odaadnék nekik. Átnézem majd, mim van, és meglátjuk, mi lenne ebből felhasználható a Testamentben. A Dark Angellel ez a világ legegyszerűbb dolga: megpróbálok gonosz, vad, lenyűgöző, technikás riffeket kreálni. A Testamentnél ehhez kissé át kellene állítanom az agyamat arra a hullámhosszra, és látni, pontosan mi is a céljuk. De Eric azt mondta, simán csak küldjek neki riffeket, ha vannak témáim. A Dark Angelben ezen a téren Jim Durkin a szűrőm, akinek minden megvan, amit csak küldtem neki. És akadt pár riff, amire azt mondtam neki: ebből lehet, hogy Testament-riff lesz, mire ő: nem, ez már a miénk!”

Gene egyelőre öt teljesen kész új Testament-dalról tud. „Ezek egyre közelebb állnak a befejezett állapothoz, mindnek megvan az eleje és a vége, most már csak a köztes részeket kell véglegesíteni: ezt a részt most háromszor vagy négyszer játsszuk el? Netán megduplázzuk? Vagy szedjük ki innen ezt a riffet, és tegyük át oda? Az anyag pedig nagyon fasza, gyilkos, rohadt jó. A Testament-rajongók is kurva jónak találják majd. Súlyos és gyors, sok thrashes résszel. Tudom, hogy a sajtóban is nyilatkozták: valamennyire vissza akarnak kanyarodni a The Gathering irányvonalához, és ezt én is érzem. Sok a gyors rész, és valóban ebbe az irányba mutatnak most az ötletek. Ez szerintem tök jó, az egy óriási album volt. Szerintem most egy még jobb verziót akarnak írni, és úgy gondolom, sikerülni is fog nekik.”

 

Hozzászólások 

 
+9 #2 Chris92 2014-12-07 12:17
Jó lesz thrash metál fannak lenni 2015-ben! :)
Idézet
 
 
+7 #1 Khold 2014-12-07 09:55
Oh yessssssss, jó lesz \m/
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.