Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megérkezett egy dal Phil Anselmo szólóalbumáról

0417philcMeghallgatható egy dal Phil Anselmo július 15-én érkező szólólemezéről, a Walk Through Exits Onlyról. Az egykori Pantera és jelenlegi Down frontember albuma évek óta készül, és hivatalosan a Philip H. Anselmo And The Illegals néven jelenik majd meg. Az énekes zenekarának tagjai Marzi Montaneri gitáros és José Manuel Gonzales dobos.

A lemez nyolc dalt rejt majd, köztük olyanokat, mint a Battalion Of Zero vagy az Usurper's Bastard Rant, amelyet most közzétettek a Rolling Stone online oldalán, és súlyos, extrém zenét tartalmaz, de ezt a felvezető, a Warbeasttel közös januári War Of The Gargantuas EP alapján már előre sejteni is lehetett. „Nem arról szólt a történet, hogy egy szigorú értelemben vett thrash vagy heavy metal lemezt csináljak", mondja az albumról Phil. „Ez egy olyan mérges lemez, amit csak én tudtam elkészíteni. Senki mást nem látok a színtéren, aki ugyanazokról a szarságokról üvöltene, mint én. Ezen az albumon nincsenek szójátékok vagy rejtett üzenetek: mindent kipakolok eléd."

Az Usurper’s Bastard Rant ide kattintva meghallgatható. Phil a Downnal június 27-én Tokajban, a Hegyalja Fesztiválon koncertezik.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#2 KoaX 2013-05-14 20:08
Morcos-morcos!!!!
Idézet
 
 
#1 ... 2013-05-14 15:25
nem rossz :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.