Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Még egy új szám az októberben Budapesten koncertező Entombed A.D.-től

0528entVulture And The Traitor címmel még egy új dalt tett közzé az Entombed A.D. az augusztus elején esedékes Back To The Front albumról. A zenekar ősszel Budapesten is fellép a Grave társaságában.

Ugyan ezerszer olvashattad nálunk és máshol is, de végülis sokan még mindig azt hiszik, hogy Kalapács József a Pokolgép énekese, szóval hátha akad, akinek új az információ: ősz óta Entombed A.D. néven, soraiban L.G. Petrov énekessel, Nico Elgstrand gitárossal, Victor Brand basszerrel és Olle Dahlstedt dobossal megy tovább az Entombed legutolsó felállása. A döntés oka, hogy az Entombed név használati joga a két ex-gitárost, Alex Hellidet és Uffe Cederlundot illeti, utóbbi azonban már hosszú évekkel ezelőtt, előbbi pedig tavaly év végén otthagyta Petrovot és mostani társait. A fejlemények nem érintették a banda szerződését a Century Mediánál, de a Back To The Front című album, amelynek elkészítésében Hellid már nem vett részt, több csúszás után végül csak augusztus 5-én kerülhet a boltokba, méghozzá az A.D. toldattal a jól ismert név után.

A dallista az alábbi:

0525entombedadc01. Kill To Live
02. Bedlam Attack
03. The Underminer
04. Second To None
05. Allegiance
06. Waiting For Death
07. Eternal Woe
08. Digitus Medius
09. Vulture And The Traitor
10. Pandemic Rage
11. Soldier Of No Fortune

Az Entombed legutóbb 2007-ben adott ki új albumot Serpent Saints – The Ten Amendments címmel. A Back To The Frontot bemutató turnén Petrovék a Hammer Concerts szervezésében Budapestre is eljutnak. A koncert október 12-én lesz a Dürer Kertben, egy másik svéd deathster intézmény, a Grave vendégeskedésével, de még további fellépők is várhatók. További információk itt.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.