Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Me And Mary Jane: nyilvános az első szám az új Black Stone Cherryről

0205bscKözzétette első friss szerzeményét a rádiós southern rockban erős Black Stone Cherry. A Me And Mary Jane a május elején megjelenő Magic Mountain albumon szerepel majd.

Május 5-én jelenik meg a Roadrunnernél a Kentuckyból elszármazott southern rocker Black Stone Cherry negyedik nagylemeze. Az album a Magic Mountain címet viseli. „Az első albumunk óta nem éreztünk olyan szabadságot és magabiztosságot, mint a mostani dalszerzés és stúdiózás során”, mondja a csapat. „Miután a három előző lemezzel, amelyekre hihetetlenül büszkék vagyunk, körbeturnéztuk a világot, úgy érezzük, ez az album a lehető legjobban örökíti meg azt az élő energiát, őszinteséget és hangulatot, amely minket zenészként jellemez.”

Chris Robertsonék február végén Nagy-Britanniában kezdik majd a turnézást néhány különleges, kisebb léptékű bulival, amelyeken a rajongók kívánságai alapján összeállított programot játszanak. A fellépések már most teltházasak. A Me And Mary Jane alább meghallgatható. A Black Stone Cherry legutóbbi lemeze 2011-ben jelent meg Between The Devil & The Deep Blue Sea címmel.

 

Hozzászólások 

 
#1 Metal 2014-02-26 18:02
Nem rossz! :D
Bar kicsit nyersebb a hangzas, mint, amit vartam. :D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.