Shock!

május 18.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kritikus állapotban Ginger Baker

0615ginger Kórházban ápolják Ginger Bakert. A Cream legendás dobosa nagyon beteg, családja annyit kér mindenkitől, hogy imádkozzanak érte.

Egyelőre ismeretlen okokkal, de kórházba szállították Ginger Bakert, és családja közlése szerint a Cream 80 éves ex-dobosa kritikus állapotban van. A hozzátartozók arra kérnek mindenkit, hogy imádkozzanak a legendás zenészért. Bakernek az utóbbi években több egészségügyi problémája is akadt, többek között a szívével is operálták, de egyúttal krónikus obstruktív tüdőbetegsége is van. Emellett egy esésben néhány évvel ezelőtt súlyosan megsérült a lába, és gerincfájdalmakkal is küzd.

Ginger Baker az Eric Claptonnal és Jack Bruce-szal közösen alapított Creammel annak idején a hard rock és a heavy metal legfőbb előfutárai közé tartozott. Jack Bruce 2014-ben hunyt el.

 

Hozzászólások 

 
#1 Venomádi 2019-09-26 15:40
Nekem valamiért nagyobb orvosi csoda ez a faszi, mint Lemmy. Nem lepne meg ha még ezt is túlélné, bár tavaly Aretha Franklin-nél is ugyanez volt, maradt az imádság, szóval nincs azért sok optimizmusra ok.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.