Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Közös dalt rögzít Randy Blythe, a C.O.C. és Dave Grohl

0509randycocElső ízben volt stúdióban Randy Blythe, mióta márciusban felmentették Prágában az emberölés vádja alól. A Lamb Of God énekese ráadásul a Corrosion Of Conformity hangszereseivel közösen rögzített egy dalt, amelyhez utólag Dave Grohl is hozzáteszi majd a magáét.

„Az Animosity lemez óriási hatást gyakorolt rám", mondja az együttműködésről Randy. „Konkrétan az ott hallható dalok voltak az első üvöltő énekkel ellátott számok, amiket valaha is megpróbáltam elénekelni. Reed Mullinnak volt egy száma, amire azt szerette volna, ha én írok szöveget, és fel is éneklem, így eleget is tettem a kérésének. A dal címe Hung Out To Dry. Igazi old school C.O.C.-féle thrash punk, és én is odatettem magam benne. Rohadt gyors! Óriási megtiszteltetés volt számomra, hogy velük dolgozhattam. A hangszeres részeket Dave Grohl stúdiójában rögzítettük, és később maga Grohl is hozzáad majd pár gitársávot a nótához, ami szintén nagyon jó!"

A dal több más szerzeménnyel együtt egy Teenage Time Killer nevű projektlemezen jelenik meg még az idei évben, amin számos rangos figura vendégeskedik majd.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 the bandit 2013-05-09 09:22
Randy beszállhatna a COC-be, és hagyni kellene, hogy Mike csak bőgőre és maximum a vokálokra koncentráljon! Plusz bevenni egy éhes gityóst és megcsinálni a Blind egyenesági folytatását...UFF
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.