Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kihozta második szerzeményét Regadas és Barker új zenekara

0311carloMonstrance névre hallgat az a zenekar, amelyben a Carcass és a Blackstar volt gitárosa, Carlo Regadas tervezi a visszatérést a színtérre. A Nick Barker dobost is soraiban tudó csapattól most meghallgatható a második teljes szám.

Ian Treacyvel, a Benediction és a Meathook Seed ex-dobosával, illetve Tony Gloverrel, a Devoid egykori frontemberével alapította meg Monstrance nevű új bandáját Carlo Regadas gitáros, aki annak idején Mike Amottot váltotta a Carcassben, majd a Blackstarban is együtt zenélt Jeff Walkerrel. A banda dalai már 2005 környékén elkezdtek alakot ölteni, sőt, egyes riffeket, témákat még egyenesen a Carcass és a Blackstar időszakából mentett át a gitáros az új bandába. Miután pedig csak úgy próbaképpen megmutogatta a jó egy évtizedes felvételeket pár ismerősnek, olyan jó reakciókat kapott, hogy úgy döntött: itt az ideje ismét visszatérni az aktív zenéléshez. A zenekar közben Aleksandar Kokai basszerrel és Steven Hargraves ritmusgitárossal bővült, Ian Treacyt pedig nemrég Nicholas Barker (Cradle Of Filth, Dimmu Borgir, Lock Up, Testament satöbbi) váltotta.

Carlo szerint az elkészült zenét nem feltétlenül lehet kategorizálni, de ha mindenáron muszáj, ő leginkább melodikus death metalként jellemezné az anyagot lehangolt gitárokkal és extrém énekkel: a dalok egyszerre súlyosak, illetve dallamosak és fogósak. „Remélhetőleg hamarosan stúdióba vonulhatunk, és elszabadítjuk a lemezt, amit húsz éve vár a metal világa!", mondta pár hónapja a gitáros.

A már ismert Karma After The Storm után most az A World On Its Knees című dal is meghallgatható. Az első teljes nagylemez még idén kijön.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.