Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Két kiadatlan Layne Staley dal került elő

Két soha korábban nem hallott, eddig ismeretlen dal láthat napvilágot a közeli jövőben az idén tíz éve elhunyt eredeti Alice In Chains énekes, Layne Staley hagyatékából. A két szólónóta a Grassroots című filmben kap majd helyet, amely maga is a seattle-i jelenséggel és annak hatásaival foglalkozik.

A Grassroots című mozi igaz történeten alapszik: két seattle-i zenei újságíró történetét meséli el, akik a helyi politikai színteret is fel akarták rázni egy cseppet, és bekapcsolódtak a választási küzdelmekbe, noha semmiféle ide vágó tapasztalattal nem rendelkeztek. A Zioncheck For President: A True Story Of Idealism And Madness In American Politics című, Phil Campbell által jegyzett önéletrajzi ihletésű könyv alapján készült független alkotás június 22-én kerül az amerikai filmszínházakba, de nem széleskörű dologról van szó, csupán kevés művészmoziról. A film főszereplői az Amerikai pite sorozatból ismert Jason Biggs, illetve Joel David Moore.

Egyelőre nem tudni, pontosan milyen Layne dalokról van szó: sem a címük nem ismert, sem az, hogy mikor és kikkel rögzítette ezeket a néhai Alice In Chains frontember. Ugyanígy azt sem tudni, hogy a két szerzemény csak a filmben csendül majd fel, vagy a soundtracken is hallhatóak lesznek.

Layne-hez kapcsolódó hír, hogy jelenleg úgy fest: Mike McCready még idén befejezi a Mad Season projekt kiadatlan dalait.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.