Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Iron Maiden: búcsú a tízperces gigaeposzoktól?

Adrian Smith gitáros szerint elképzelhető, hogy az Iron Maiden a következő nagylemezen elkanyarodik az 1999-es nagy összeborulás óta született négy album epikusabb, progresszívebb vonalától. A hosszadalmas dalok alaposan megosztották a csapat táborát az utóbbi években.

„Az utolsó pár albumon Steve, Bruce és én közösen írtunk, ami új dolog", magyarázta Smith a VH1 Classic That Metal Showjában. „Steve általában három-négy-öt teljesen komplett nótával érkezett, de most sokkal többet foglalkozik a hangszereléssel, a produkciós munkával, az összkép áttekintésével. Mi pedig leülünk és írunk, és ez tükröződik vissza a kicsit másféle dalokban. Az utóbbi időben valami miatt hosszabb nóták születtek, de legközelebb talán rövidebben fogalmazunk majd... Persze nem egyszerű még ilyen kijelentéseket tenni, hiszen a távoli jövőről van szó."

A nemrég a The Number Of The Beast harmincéves jubileumát megült Maiden nyáron az Egyesült Államokban turnézik egy újabb tematikus körrel, ahol a program gerincét az 1988-as Maiden England koncertvideó anyaga képezi majd.

Smith új projektje, a Primal Rock Rebellion első albumáról itt írtunk.

 

Hozzászólások 

 
+6 #1 heavyervin 2012-04-28 00:41
Ideje lenne mar egy direktebb albumnak, nem mintha bajom lenne az utolso 4 albummal de jobban csipem a 80-as evekbeli albumjaikat, a Piece, Powerslave, Somewhere fajtat.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.