Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ingyen letölthető és meghallgatható a második Room Of The Mad Robots album

Megjelent a Room Of The Mad Robots második nagylemeze, az I Stray, amelyet a csapat szabadon meghallgathatóvá és borítóval, szövegkönyvvel együtt letölthetővé tett a neten át. Természetesen fizikai hanghordozó, azaz CD is lesz, de azt a koncerteken lehet majd megvásárolni, illetve közvetlenül a zenekartól is megrendelhető.

„Örömmel értesítünk minden régi és leendő zeneszerető barátunkat, hogy egy hosszadalmas, ám érdemes munka gyümölcseként megjelent a Room Of The Mad Robots második nagylemeze I Stray címmel”, tette közzé a zenekar szeptember 26-án. „Ajánljuk az albumot mindazoknak, akik eddig megtisztelték érdeklődésükkel a bandát, ezen kívül minden zenekedvelő és kíváncsi fülnek, akik elé most kerül első körben ez a muzsika. Javasoljuk, hogy hallgassátok figyelmesen, többször is és hagyjátok hatni, megérni magatokban.”

Az album innen tölthető le minden hozzávalóval együtt, de ha valaki CD-re áhítozik, az a koncerteken azt is megvásárolhatja, vagy közvetlenül rendelhet a csapattól a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. címen.

A pár éve Ozzy Osbourne előtt is bizonyított banda október 5-én, a Dürer kistermében mutatja be az anyagot élőben, és több meglepetéssel is készülnek a koncertre, amely tőlük szokatlan hosszúságú lesz, és ráadásul teljesen ingyenes. A minőségi ráhangolódást az Apey And The Pea biztosítja majd, utánuk következik a Room Of The Mad Robots az I Stray lemezbemutatóval, majd a túlélőket a Conan’s First Date pusztítja el.

Room of the Mad Robots - I Stray by Room of the Mad Robots

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.