Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hamarosan önálló albummal jelentkezik Ozzy Osbourne gitárosa

Hamarosan szólóalbummal jelentkezik a Firewind főnök Gus G., aki az utóbbi bő két évben Ozzy Osbourne gitárosaként tett szert világhírnévre. Az időzítés nem meglepő, hiszen Ozzy következő éve a Black Sabbath jegyében telik majd, szólóaktivitás aligha várható tőle a közeljövőben.

A Rock Overdose értesülései szerint a görög származású gitáros már nagyban demózik a szólóalbumhoz, amely valamikor 2013 folyamán jelenhet meg. A zene jellegéről egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy instrumentális dalok éppúgy lesznek rajta, mint vendégénekesekkel közösen elkövetett témák. A vendégek kiléte egyelőre ismeretlen, abban viszont biztosak vagyunk, hogy Ozzy aligha lesz közöttük...

Ami a tavasszal Few Against Many címmel új lemezt kiadott Firewindet illeti, a görög metalosoktól hamarosan egy koncertalbum várható, amelynek anyagát a világ minden táján rögzített bulikból rakja össze a csapat. Gusék szintén gondolkodnak bizonyos újrakiadásokon is különféle kiadatlan bónuszokkal, és emellé valószínűleg egy speciális box set is társul majd még 2013-ban. Utóbbi tartalmáról azonban egyelőre még nincsenek bővebb információk.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.