Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hamarosan két szólótémát tár a nyilvánosság elé Phil Anselmo

Szeptemberben már meg is hallgathatunk két dalt Phil Anselmo gőzerővel készülő első szólólemezéről. A dalok egy split EP-n jelennek majd meg, amelyen az Anselmo Housecore kiadójánál dolgozó Warbeast két kiadatlan szerzeménye kap még helyet.

A jelenlegi állás szerint ősszel kerül a boltokba az az EP, amelyre Phil Anselmo első két szólódala felkerül. Az anyagon az egyelőre ismeretlen című nóták mellett két kiadatlan téma is szerepel majd a groove/thrasher Warbeasttől, akik a Down és ex-Pantera frontember Housecore kiadójánál adták ki 2010-ben Krush The Enemy című debütáló albumukat, ezek az IT és a Birth Of A Psycho címeket viselik.

„A lemezre én írtam minden hangot, minden dalt", mondta Phil még májusban a készülő szólóalbumról egy interjúban. „Igazság szerint elég kreatív gitáros vagyok, bár technikai értelemben véve nem számítok kiemelkedőnek. A Panterának is írtam riffeket, amiket aztán Dimebag alakított végleges formára – úgy nemcsak teljesen másként szóltak, de 99-100 százalékkal jobban is." Anselmo fő társa ezúttal egy Maziar Montazeri nevű gitáros, aki annak idején a Superjoint Ritualban is megfordult, és a néhai Dimebag Darrell-lel is igen jó barátságot ápolt. „Marzi igazi hóhér, ha jobbkezes pengetésre kerül sor, a balja pedig lesöpri a színről az én bal kezemet, ráadásul szólózni is baromi jól tud", fogalmaz az énekes. A dobokért a Warbeast ütőse, José Manuel Gonzales felelt, a basszusgitáros pedig az ismeretlen Bennett Bartley.

A teljes anyag megjelenési dátuma még kérdéses, de 2012 legvége, 2013 eleje a valószínű időpont, vagyis csak az őszre várható új Down EP után kerül majd a boltokba.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+2 #2 tiBikEEe 2012-07-19 13:06
hát tényleg nem sokat változott az évek során :) de ez rem a hangjára is igaz én a Down-t nem nagyon követtem úgyhogy nem tudom milyen formában van Anselmo barátunk de nagyon várom ezt az albumot!! :D
Idézet
 
 
+7 #1 Venomádi 2012-07-19 11:05
Ez a fasz semmit sem öregszik :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.