Shock!

április 18.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Gonosz, súlyos riffelés, hihetetlenül erőteljes, dallamos és dinamikus ének”: új dal a Dress The Deadtől

Új dalt mutatott be a Forbidden volt gitárosa, Craig Locicero által vezetett Dress The Dead. A csapat eredetileg a The Haunted soraiból ismert Peter Dolvinggal startolt, ám végül Kayla Dixon énekesnő került náluk a frontra.

0110dressthedead

Circus Fleas címmel új dalt mutatott be a Dress The Dead, akik a következő időszakban havonta jelentkeznek egy-egy friss felvétellel. A Forbidden volt gitárosa, Craig Locicero által vezetett csapat nemrég a Nuclear Blast digitális Blood Blast labeljéhez igazolt. Az eddig bemutatott dalok producere Robb Flynn volt, nem kivétel ez alól az új darab sem, amelyet a csapat talán az eddigi legjellemzőbb szerzeményének talál. „Sok mindent átfog a dal abból, amiről a Dress The Dead szól: gonosz, súlyos riffelés, bombasztikus, szinkópált basszus/dob összjáték, hihetetlenül erőteljes, dallamos és dinamikus ének", mondják.

A Dress The Deadben Craig mellett a legendás thrasherek utolsó leosztásának dobosa, Mark Hernandez, Kayla Dixon énekesnő, James Walker basszer, illetve Mikey Rowen gitáros alkotja a hangszeres szekciót. Mint emlékezetes, a csapat eredetileg a The Haunted bonyolult lelkületű ex-énekesével, Peter Dolvinggal vett rajtot, ő azonban mindössze néhány hónappal az ígéretes start után otthagyta társait, méghozzá úgy, hogy előző nap még egy esetleges amerikai költözésről egyeztetett Lociceróval.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. március 26.