Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Focistafrizurája nélkül tér vissza az AOR-király

Mint oly sok húsz-huszonöt évvel ezelőtti hard rock/AOR szupersztár, úgy Richard Marx is a Frontiers istállójában tér vissza a színre a közeljövőben: a '80-as és '90-es évek fordulójának egyik legsikeresebb rock szólóelőadója június 1-jén jelenteti meg új albumát Inside My Head címmel.

Richard Marx neve elsőre talán semmit sem mond, pedig a kölyökképű amerikai énekes/dalszerző Right Here Waiting és Hazard című lírai slágereit valószínűleg mindenki kívülről ismeri. Az idén 49 éves muzsikus már első albumával, a nevét viselő 1987-es soft rock/AOR mesterművel szupersztárrá vált a tengerentúlon, karrierje leghatalmasabb sikereit azonban az 1989-es folytatással, a Repeat Offenderrel érte el, amely az említett Right Here Waiting diadalát követően csak az Egyesült Államokban ötszörös platinalemez lett. Marx karrierje során összesen több mint 30 millió albumot értékesített, hét dala került be az amerikai Top 5-be, és ezek közül három az első helyre is felkúszott. Emellett olyan előadóknak írt további komoly slágereket, mint Luther Vandross, az N'SYNC vagy Keith Urban.

Az évek során egyre lágyabb irányba fordult énekes idén egy ismét rockosabbnak ígért új anyaggal tér vissza a Frontiersnél, amely az Inside My Head címet viseli, és június 1-jén kerül a boltokba. A lemez első klipje, a Wouldn't Let Me Love You az alábbiakban már meg is tekinthető. Ez az anyag lesz Marx első szólóprodukciója a 2008-ban kiadott két digitális anyag, az Emotional Remains és a Sundown kettőse óta.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.