Shock!

május 14.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Fekete-kék rock’n’roll érzelmekkel, de gyerekkórus nélkül

Október 9-én érkezik a kanadai Danko Jones új albuma Rock And Roll Is Black And Blue címmel. Az idei Hegyalja fesztiválon is fergeteges bulit adott trió eddigi legérzelemgazdagabb és legepikusabb produkcióját ígéri.

A legutóbbi, meglehetősen lemeztelenített Below The Belt után vaskosabb hangzású, epikus és érzelemgazdag új albumot ígér a Danko Jones, ám nyomatékosan hangsúlyozzák: senki se számítson gyermekkórusra, nagyzenekarra vagy zongorás balladákra a lemez ötszáz mérföldes környezetében. A tizenhárom tételes anyag a bandától megszokott nyers rock'n'rollt rejti majd, de egy kicsit ismét másképp, mint azt megszokhattuk tőlük. A lemez producere ismét Matt DeMatteo volt, a keverést pedig a veterán Mike Fraser (AC/DC, Aerosmith, Franz Ferdinand) végezte.

A lemez már csak azért is fontos, mert ez lesz a Danko Jones első nagylemeze Atom Willard dobossal, aki ugyan már a hatodik ütős a banda fennállása óta, ám az első, aki a kreatív munkában is a főnök Danko Jones és John „JC" Calabrese basszer egyenrangú társaként tudott részt venni. A megjelenést követően a Danko Jones októberben és novemberben alapos európai körútra indul, de 2013-ban is intenzív jelenlétet terveznek a kontinensen.

A csapat júniusban egy dupla DVD-t is kiadott Bring On The Mountain címmel.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#3 kt 2012-08-24 17:42
Idézet - Equinox:
Valaki mondja már el mi a poén a fekete-kékkel? Whitesnake szám is van ilyen, Stones is mintha, Black-out album. Mi a szimbolikája?


A blue a szomorúság, magány szimbóluma az angolban.
Idézet
 
 
#2 Equinox 2012-08-24 15:59
Valaki mondja már el mi a poén a fekete-kékkel? Whitesnake szám is van ilyen, Stones is mintha, Black-out album. Mi a szimbolikája?
Idézet
 
 
#1 JamesSmith 2012-08-24 15:45
Annyira nem vészes. A Beautiful Day részlet nem rossz.
Kocsiba majd jó lesz. :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.