Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Februárban jön a Casketgarden új nagylemeze

Az eredetileg tervezett év végi dátumról jövő februárra csúszott a mosonmagyaróvári Casketgarden új lemeze, a The Estrangement Process kiadása. A késés oka némi produkciós csúszás és az Edge/Hammer kiadóval való megegyezés volt: az album a februári Hammerworld mellékleteként jelenik majd meg.

Jó hír viszont, hogy az Edge/Hammer Records beleegyezésével máris előrendelhető a lemez a bandától limitált, száz darabos példányszámban, mégpedig egy speciális csomagban, ami kézzel számozott The Estrangement Process CD-t, egy választhatóan fekete vagy fehér színű Borbás Róbert/Grindesign mintás új, a rendelő által megadott méretű Casketgarden pólót és a lap jövő februári számát tartalmazza majd mindössze 2999 forintért és a postaköltségért. Fontos, hogy a pólóból nem lesz utángyártás, úgyhogy akinek kell, az csak előrendelés útján juthat majd hozzá, így akit felcsigázott a dolog, írjon a bandának.

A tervezett új megjelenés egyébként január 28., de az ínséges időket átvészelendő a banda a SuperSize Recordinggal közösen elérhetővé tett egy újabb ízelítő dalt a lemezről They címmel, amely Bazsó László (The Morning Star, ex-Testimony) vendégszereplésével készült.

They by Casketgarden
Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.