Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Ezek az anyagok a zenekar történelmének legsötétebb produkciói”

Masters Of Darkness címmel hamarosan új EP-vel jelentkezik az Atrocity, amelyről most meghallgatható a címadó szám. A kiadvány az első a sorban a csapat új kiadójánál, a Massacre-nél.

1109atrocity

atrocity_cOkkult II címmel, vélhetően még 2018 elején új albumot jelentet meg az Atrocity, amelyhez egy előkészítő EP is kijön december 8-án. A Masters Of Darkness producere – a lemezhez hasonlóan – a főnök Alexander Krull volt, és négy friss szerzemény kerül fel rá: a címadó, a Menschenschlachthaus, a Gates To Oblivion és a Devil's Covenant. Krull ígérete szerint a zene leginkább az Atrocity legsúlyosabb produkcióira hajaz. A címadó szám most meghallgatható.

A csapat legutóbbi albuma 2013 tavaszán jelent meg Okkult címmel. Krull akkor eleve egy lemeztrilógia kezdetéről beszélt az interjúkban. „Ezek az anyagok nem csak a legsúlyosabb és legdurvább lemezek, amiket az Atrocity évek óta készített, de egyben a zenekar történelmének legsötétebb produkciói is egyben", mondta. A lemezek dalai okkult mágiával, rejtélyes helyekkel, összeesküvés-elméletekkel és egyéb titkokkal foglalkoznak, a szimfonikus témákat pedig a Lingua Mortis Orchestra rögzítette Victor Smolski irányítása mellett.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.