Shock!

november 20.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

„Ez a legőrültebb, leghibbantabb zene, amin valaha dolgoztam”

Augusztus 2-án, a Century Mediánál jelenik meg a bostoni The Offering első albuma. A zenekartól máris meghallgatható a Failure (S.O.S.) című szerzemény.

0612theoffering

theoffering_cFredrik Nordström segítségével készítette el debütáló nagylemezét a The Offering, akik bevallottan mindenféle stíluskategórián felül kívánnak emelkedni zenéjükkel. „Ez a legőrültebb, leghibbantabb zene, amin valaha dolgoztam”, mondja a legendás producer/hangmérnök.

A zenekar stílusában éppúgy jelen van a thrash, black és death metal, mint a nu metal, a hardcore vagy a tradicionális heavy metal, tagjai pedig Alexander Richichi énekes, Nishad George gitáros, Spencer Metela basszer és Steve Finn dobos. Sokszínűségüket jelzi, hogy élőben egyaránt sikerrel bizonyítottak olyan, egymástól teljesen eltérő zenét játszó bandák előzenekaraként, mint a Primal Fear, a Rhapsody Of Fire, a Prong vagy a 36 Crazyfists.

További részletek a lemezről és a zenekarról később, remélhetőleg előbb-utóbb turnéfronton is bemutatkoznak majd mifelénk. A Failure (S.O.S.) című szerzemény mindenesetre máris meghallgatható az albumról.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2007. január 12.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2004. október 29.