Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Erőt merít a jókívánságokból a súlyos beteg Jon Lord

A rákkal harcoló egykori Deep Purple billentyűs, Jon Lord nyilatkozatban köszönte meg a rajongóknak a számtalan együttérző hangú, jobbulást kívánó üzenetet. Lord június 9-én volt 70 éves, két hónappal születésnapját követően tette közzé a hírt súlyos betegségéről.

„Az állapotomról szóló hírekre érkezett reakcióitok megérintették a szívemet", írja friss közleményében Jon Lord, aki augusztus első felében jelentette be, hogy a rákkal harcol. „Tényleg segítettetek nekem abban, hogy az életem jobb legyen – mert az elmúlt hetekben bizony nagyon fenyegetettnek éreztem magamat. A csodálatos üzenetek, amik erőt és kitartást kívántak nekem, csak még több erőt és kitartást adtak, többet, mint azt bárki is gondolná. Sokat közülük könnyes szemmel olvastam, és bizonyságot nyertem belőlük arra, hogy az emberek eredendően jók. Mindnyájatoknak nagyon köszönöm a felbecsülhetetlen értékű támogatást."

Lord kezelése a következő időszakban tovább folytatódik. Pontosan nem tudni, milyen típusú rákkal kezelik minden idők egyik leghatalmasabb rockbillentyűsét, de Jon a honlapján közzétett első nyilatkozatban azt írta, remélhetőleg jövő évben teljesen felépülve térhet majd vissza a koncertezéshez.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 Tatai Enikő Mónika 2011-10-01 13:05
MIELŐBBI TELJES GYÓGYULÁST KÍVÁNOK A VILÁG LEGJOBB BILLENTYŰSÉNEK
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.