Shock!

május 17.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Elszabadítjuk a lemezt, amit húsz éve vár a metal világa!”

0311carloElég rég hallhattunk Carlo Regadasról, aki annak idején Mike Amott helyére került a Carcass soraiba, majd később a Blackstarban is együtt dolgozott Jeff Walkerrel és Ken Owennel. Carlo most összehozott egy új zenekart, amely Monstrance néven fut majd.

Monstrance névre hallgat az a zenekar, amelyben a Carcass és a Blackstar volt gitárosa, Carlo Regadas egyesítette erőit Ian Treacyvel, a Benediction és a Meathook Seed ex-dobosával, illetve Tony Gloverrel, a Devoid egykori frontemberével. Noha Carlóról az utóbbi években – mit években, gyakorlatilag a Blackstar 1999-es feloszlása után... – nem nagyon lehetett hallani, a gitáros sosem hagyta abba a zenélést, és a Monstrance dalai már 2005 környékén elkezdtek alakot ölteni, noha akkor még semmi különösebb terve nem volt velük. Egyes riffeket, témákat még egyenesen a Carcass és a Blackstar időszakából mentett át ide Regadas. Miután csak úgy próbaképpen megmutogatta a jó egy évtizedes felvételeket pár ismerősnek, olyan jó reakciókat kapott, hogy úgy döntött: itt az ideje ismét visszatérni az aktív zenéléshez.

Carlo szerint az elkészült zenét nem feltétlenül lehet kategorizálni, de ha mindenáron muszáj, ő leginkább melodikus death metalként jellemezné az anyagot lehangolt gitárokkal és extrém énekkel: a dalok egyszerre súlyosak, illetve dallamosak és fogósak. „Remélhetőleg hamarosan stúdióba vonulhatunk, és elszabadítjuk a lemezt, amit húsz éve vár a metal világa!", mondja a gitáros.

 

Hozzászólások 

 
#2 bjorn 2015-03-16 20:43
En meghallgatom ezt majd. Nem hinnem hogy korszakalkoto lenne amit csinalnak, de mind a Swansong mind a Barbed Wire Soul fasza lemezek.
Idézet
 
 
+5 #1 zombee 2015-03-16 09:47
A kemény részek keményebben, a dallamosak dallamosabban szólnak majd, mint bármi az utóbbi 20 évben. :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.