Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Egy hónap múlva indul a Nickelback turnéja

Szeptember 2-án, Helsinkiben startol el a Nickelback vadonatúj világkörüli turnéja, a kanadai négyes már gőzerővel készül az aktuális megmérettetésre.

A zenekar most fejezi be legújabb kislemeze munkálatait, amely várhatóan augusztus második felében debütál majd a rádióknál világszerte. Ezzel egyidőben óriási tempóban készítik elő a turnét, elkezdődtek a próbák, és már állítják össze a dalok listáját is. A koncerten felcsendülő nótákra a rajongók is szavazhatnak a zenekar hivatalos Twitter-oldalán keresztül, hiszen a banda nincs könnyű helyzetben. Csak a YouTube megtekintések alapján az első harminc daluk több tízmilliós nézettséggel bír, ezért is kérték a rajongók segítéségét, hogy a programban tényleg a legjobban vágyott slágerek legyenek benne. 

Ráadásul az új turné a zenekar életében egyfajta jubileumot is jelent, hiszen húsz éve, 1996-ban adták életük első koncertjét együtt. „Ugyan '95-ben alakultunk, de az első koncertünket 1996-ban adtuk", emlékszik vissza Chad Kroeger az indulásra. „Olyan volt ez az egész, mint egy forgószél. A kezdeteknél leülhetsz és elhatározhatod bármelyik bandánál, hogy most aztán meghódítjátok a világot, és még harminc év múlva is színpadon lesztek, de erre sosincs garancia, bármilyen jók is vagytok. Mi úgy álltunk hozzá, hogy addig zenélünk, amíg élvezzük, és amíg még bárki is kíváncsi lesz ránk – és ennek már húsz éve. Azóta is ehhez tartjuk magunkat, és hihetetlen szerencsések vagyunk, hogy még mindig itt lehetünk. Köszönjük a rajongóknak ezt a csodát!"

Hozzánk hat hét múlva érkezik az új Nickelback-show, a szeptember 16-i koncertre jegyek még kaphatók a www.livenation.hu oldalon keresztül és a Ticketpro országos hálózatában.

A zenekar 2013 novemberében járt nálunk utoljára.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
-1 #1 Carrast 2016-08-02 20:07
jaj ne...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.