Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Egy ember addig él, amíg hat a lélekbalzsam”

Live session videókat rögzített a Woodstock Barbie a Pinewood Stúdióban. Új dalok mellett egy korábbi is érkezik majd, első körben a Daily Potiont mutatták be.

0514wb

A Woodstock Barbie nem is olyan régen nyerte el mostani formáját, és még csak tavaly ősszel jelent meg bemutatkozó kislemezük, amit a közel teltházas Robotban mutattak be. A korona-karantén előtt minden hétvégét a próbateremben töltöttek, jammelgettek, és hamar alakulni kezdtek az új dalok is. A próbatermük szomszédságában ott van az alig féléves Pinewood Studio, ahol erős lemezek és házibulik laknak a fenyvesek közt, ide vonultak be egy nyári hangulatú, napsütéses live sessionre még március elején, és három dalt rögzítettek Sipos Ábris, Köge és Miskolczi Marci (Kepler Studio) kezei alatt.

„A Daily Potion számomra azt a csodálatos napi betevőt jelképezi, amitől az életünk nap, mint nap szebbé válik, legyen az jó kávé, egy pohár bor, akár egy szál cigi, de ilyen a szerelem, a koitusz és természetesen a zene is a napi bájitalok körébe sorolandó", mondja Szandra, a zenekar énekesnője. „Olyan dolgok, amik felturbózzák az emberi elmét és szinte már delíriumos állapotba szippantanak minket, egyszerű halandókat. Szerintem egy ember addig él, amíg van ilyesféle dolog az életében, amíg hat a lélekbalzsam. A gospeles énekkel is ezt a hatást akartam érzékeltetni, ezt a csodát, amit ez az elixír-életérzés nyújt."

A másik két videó a nyár folyamán érkezik majd.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.