Shock!

augusztus 15.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Down: Phil Anselmo összevérezte a színpadot

Megsérült a Down április 28-ai New York-i koncertjén Phil Anselmo énekes, amikor Pepper Keenan gitáros véletlenül fejbevágta a gitárjával. Anselmo feje felnyílt, de ennek ellenére nem vonultak le a színpadról, hanem befejezték a bulit.

Phil sérülésének hírét a Down menedzsere, Dave „Snake" Sabo (nem mellesleg a Skid Row alapító gitárosa) tette közzé a Twitteren: „Szent szar! Pepper Keenan épp most vágta fejbe Anselmót a gitárjával véletlenül! Phil feje felnyílt, minden tiszta vér, de folytatják tovább! Kibaszott hihetetlen!", írta Snake. A zenekar a New York-i Best Buy Theaterben lépett fel, és épp a Lifert játszották, amit Anselmo szokás szerint a néhai Dimebag Darrell emlékének ajánlott.

A csapat több fellépést is lekötött a nyárra, többek között a Download Fesztiválon és a Sweden Rockon is játszanak majd, azt azonban nem tudni, hogy Rex Brown basszusgitáros velük tarthat-e. Rex a tavaszi amerikai koncerteken nem léphet színpadra a Downnal, de pontosan nem tudni, miért: helyére a Crowbar basszer Patrick Bruders ugrott be. Brown 2009 őszén hasnyálmirigy-gyulladás miatt már kihagyni kényszerült egy komplett Down turnét (akkor egy régi New Orleans-i haver, Danny Theriot helyettesítette), de nem ismeretes, hogy most is hasonló gondja van-e, vagy netán valami más. „A legfontosabb, hogy Rex teljesen egészséges legyen. Nagyon komoly dolgokon ment keresztül, úgyhogy a kérdést tapintatosan kell kezelni. Meglátjuk, mit hoz a jövő", mondta szűkszavúan Jimmy Bower dobos egy nemrég adott interjúban.

Phil Anselmo az egyik Rex nélküli tavaszi bulin csak annyit mondott a színpadon a témáról: „Rex nagyszerű fickó komoly problémával."

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wendigo - Budapest, Vörös Yuk, 2007. február 24.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. március 26.