Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Corrosion Of Conformity: júniusi koncert, októberi lemez

Még nem dőlt el, mi lesz a címe a trió felállásban nyomuló Corrosion Of Conformity új albumának, de Mike Dean basszusgitáros/énekes több új dalcímet is felsorolt egy friss interjúban. Mike, Woody Weatherman gitáros és Reed Mullin dobos június 28-án Budapesten, az A38 Hajón koncerteznek.

Mike a UGO-nak adott interjújában azt mondta, megfordult a fejükben, hogy simán csak Corrosion Of Conformity lesz a lemez címe, de erről még nem született végleges döntés. A C.O.C. előzőleg tizenegy dal demóváltozatát vette fel: a felvételek egy része Woody Weatherman istállójában, a maradék pedig a csapat próbatermében készült, és néhány közülük nem igazán változott a stúdiózás során sem. A dalok között olyanok szerepelnek, mint a The Moneychangers, a River Of Stone és a Rat City. A megjelenést októberre tervezi a banda, és ha legkésőbb abban a hónapban nem sikerül kihozniuk az anyagot, már csak 2012-es dátumban érdemes reménykedni.

„C.O.C.-s lesz a lemez, de itt-ott meglepő is", mondta Mike a zenei irányról korábban. „Benne van az összes régi hatásunk a hardcore-tól a heavy rock három generációjáig, de arra vonatkozólag nincsenek szabályok, hogy ezeket miként kombináljuk, és teremtünk belőlük valami újat, kreatívat." Az már biztos, hogy a Pepper Keenan énekelte utolsó négy Corrosion albummal ellentétben az új lemezen ismét előtérbe kerül majd a '80-as években jellemző politizáló szövegvilág.

A banda magja évek hosszú szünete után tavaly júliusban állt újra színpadra, hogy így ünnepeljék meg a klasszikus Animosity lemez 25. születésnapját. A csapat a koncerteken a korai éra gyors, zúzós dalaira koncentrált a '90-es évek albumai helyett, amiben nyilván az is szerepet játszott, hogy a legsikeresebb felállásból egyedül Pepper Keenan énekes/gitáros nem vett részt az újjáalakulásban. Ha azonban minden a tervek szerint halad, ez sem várat már magára sokáig. „Most ezt a hármas dolgot csináljuk, és lemezt is készítünk így, de azt hiszem, utána ismét összejöhet a négytagú felállás is Pepperrel. Mindannyian meg szeretnénk csinálni ezt, ha elérkezik hozzá az idő, de most egyelőre trióban nyomjuk", nyilatkozta még tavaly Weatherman.

A C.O.C. június 28-án az A38 Hajón koncertezik.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.