Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Corpsegrinder és Puciato is szerepel az új Suicide Silence-en

1005sseKözzétette a You Can’t Stop Me album borítóját és dallistáját a Suicide Silence. A lemez július 11-én jelenik meg a Nuclear Blastnél, és ez lesz a csapat első lemeze a motorbalesetben elhunyt Mitch Lucker utódjával, Hernan „Eddie” Hermidával a mikrofonnál – rajta néhány illusztris vendéggel.

„Nagyon más élmény volt számomra most ez a stúdiómunka”, mondta Hermida a lemez készítéséről a Loudwire-nek. „Ahhoz szoktam hozzá, hogy külön írok a zenekar többi tagjától, otthon, a számítógépnél, hogy simán átválthassak videójátékozásra, és ne kelljen a zenére gondolnom, ha éppen nem vagyok olyan hangulatban, hogy átérezzem a dolgokat. „Most viszont egyből a dolgok kellős közepében találtam magam, amit egyrészt nagyon élveztem, másrészt maga a lemez is állati jól sikerült.”

A 2011-es The Black Crown utódjának producere Steve Evetts (Sepultura, The Dillinger Escape Plan satöbbi) volt, akivel a banda még Lucker halála előtt kezdte meg a munkálatokat az első demókon. A lemez címe is ebből a korszakból származik, és még Mitchtől jött, mint ötlet. „Nem mondom, hogy ez az eddigi legjobb lemezünk”, mondja az albumról Mark Heymlun gitáros. „Inkább azt mondom, hogy soha egyetlen lemezünkre sem fordítottunk nagyobb gondot, mint erre. Harcoltunk, véreztünk, izzadtunk és kurvára zokogtunk, miközben megcsináltuk.” A lemezen két neves vendég is felbukkan: George „Corpsegrinder” Fisher, a Cannibal Corpse torka a Control, míg Greg Puciato, a The Dillinger Escape Plan énekese a Monster Within című dalban segíti ki Eddie-t.

0506sscA dallista az alábbi:

01. M.A.L.
02. Inherit The Crown
03. Cease To Exist
04. Sacred Words
05. Control (feat. George „Corpsegrinder" Fisher)
06. Warrior
07. You Can't Stop Me
08. Monster Within (feat. Greg Puciato)
09. We Have All Had Enough
10. Ending Is The Beginning
11. Don't Die
12. Ouroboros
13. Blue Haze (bónusz)
14. Last Breath (Hatebreed feldolgozás, bónusz)

A lemez speciális kiadásához egy DVD is jár, rajta az ilyenkor szokásos dokumentarista felvételekkel, interjúkkal és egyéb érdekességekkel.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.