Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Charred Walls Of The Damned: ismét stúdióban a szupergroup!

Máris újabb stúdiózásra készül a doboszseni Richard Christy (Iced Earth, Death, Control Denied) idén debütált projektje, a Charred Walls Of The Damned: ha minden a tervek szerint halad, a banda már 2011 első felében megjelentetheti második albumát a Metal Blade gondozásában.

A Charred Walls Of The Damned első albuma idén év elején jelent meg: a főállásban manapság a híres amerikai rádiós, Howard Stern műsorában dolgozó Christy évek szünete után ezzel a bandával tért vissza a zeneiparba. Az anyagon Richard olyan illusztris muzsikusokkal dolgozott, mint Tim „Ripper" Owens énekes, Steve DiGiorgio basszusgitáros és az elsősorban producerként, stúdiós szakemberként nevet szerzett Jason Suecof gitáros. A banda idén júliusban még egy amerikai miniturnét is lebonyolított, igaz, nem a lemezt készítő felállásban: időegyeztetési problémák miatt Suecof nem tudta vállalni a bulikat, így a helyén Ripper Beyond Fear-es kollégája, John Comprix gitározott, és a Ringwormból ismert Matt Sorgot is csatasorba állították másodgitárosként.

Mindez a stúdiómunkálatokat nem érinti, a kettes Charred albumon ettől még Jason penget majd. A lemez feltehetően a debüt irányvonalát követi majd, a producer Mark Lewis (All That Remains, Devildriver, Trivium, Chimaira) lesz.

Ha még nem tetted volna, olvasd el Richard Christyvel készült interjúnkat az első anyag kapcsán!

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.