Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Burn Eternal: végre itt egy dal Bostaph és Nelson zenekarától

0502bgatesBurn Eternal címmel meghallgatható egy demófelvétel a Blackgatestől, az utóbbi évek egyik legnehezebben formálódó underground kvázi-szupergroupjából. A csapatban Paul Bostaph a dobos, a frontember pedig Dan Nelson, aki egy rövid ideig az Anthraxben is énekelt.

A 2010 elején alakult Blackgates formációban Dan Nelson énekes (ex-Anthrax), Paul Bostaph dobos (jelenleg Slayer, korábban Testament, Exodus, Forbidden), Uriah Duffy basszusgitáros (ex-Whitesnake) és a hozzájuk képest ismeretlen Jeremy Epp gitáros (The Venting Machine) egyesítette erőit. Duffy időközben eltűnt a színről, és egy időre a közismerten kiszámíthatatlan Nelson is hátat fordított társainak, Paul Bostaph tavalyi újonnani slayeres csatlakozása pedig csak tovább lassította a folyamatokat, de most végre meghallgatható egy dal a bandától. A Burn Eternalt még 2012-ben rögzítette a csapat, a keverés azonban idei, ami arra utalhat, hogy a banda valamit mégis kezdeni szeretne magával.

„Jeremyvel és Dannel több mint négy évet feccöltünk ebbe a bandába, szóval mind ki akarjuk hozni a dalokat”, mondta egy tavaly őszi interjúban a dobos. „A zenekar létezik, csak semmi időm nem volt rá, a fő prioritásom pedig nyilván a Slayer, de ha lesz némi szabadidőm, megpróbálunk készíteni egy öt-hat számos EP-t a Blackgatesszel. Ha ezen túlmenően is befér bármi, akkor dolgozni fogok a csapattal, de ha nem, akkor is legalább a zenét kihozzuk.”

 

Hozzászólások 

 
#2 neal and jack and me 2014-05-02 11:39
pontosan
Idézet
 
 
#1 zombee 2014-05-02 10:29
Szerintem enélkül is meglett volna a világ. :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.