Shock!

május 13.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Budapestet is érinti a Rage jubileumi turnéja

0511rageOktóber 1-jén Budapesten is fellép a német Rage azon nagyszabású turné keretében, amellyel fennállásuk harmincadik évfordulóját ünneplik meg. A koncert helyszíne az A38 Hajó lesz.

Szeptember 3-án, Osnabrückben indul az a masszív, másfél hónapos Európa-turné, amellyel létezése három évtizedes jubileumát ünnepli meg az egyik legpatinásabb német heavy metal csapat, a Rage. A turné a zenekar fő területeire koncentrál, vagyis elsősorban a német nyelvterületre, de lesz bulijuk Görögországban, Olaszországban, Spanyolországban, Szlovákiában, illetve szerencsére Magyarországon is. A dátum október 1., a helyszín pedig az A38 Hajó lesz.

A zenekar különleges, retrospektív programot ígér a koncertekre, amely természetesen a Rage teljes karrierjéből válogat majd. Emellett hamarosan kihoznak egy The Soundchaser Archives című speciális dupla válogatást is, rajta stílszerűen pont harminc felvétellel: kiadatlan dalokkal, ismeretlen verziókkal, demókkal és egyéb érdekességekkel. A május 23-án érkező kollekcióhoz a Nuclear Blast egy DVD-t is pakolt, rajta a banda tavalyi Masters Of Rock fesztiválos fellépésének teljes anyagával.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.