Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Blood Fire Pain: új klipdal Tim Lambesis Born Through Fire projektjétől

Új zenekart rakott össze Tim Lambesis. Az As I Lay Dying frontemberének friss projektje most bemutatta harmadik dalát is.

1112lambesis

Bone By Bone, illetve az intróként használandó Reintroduction címmel tett közzé nemrég két dalt Born Through Fire nevű új zenekarától Tim Lambesis. Ezeket most a harmadik is követi a sorban: ez a Blood Fire Pain, amelyhez hivatalos videó is készült. Az As I Lay Dying énekese Joey Alarcon gitárossal (Wolves At The Gate) és Luke Holland dobossal (The Word Alive) hozta össze a formációt. „Az anyagot legjobban egy közeli barátom jellemezte eddig, és azt mondta: filmzeneszerű, súlyos és modern, de közben megvannak benne a klasszikus metálra visszatekintő elemek is” – mondja az énekes.

Az As I Lay Dying visszatérő nagylemeze Shaped By Fire címmel, két éve jelent meg. Ezelőtt utoljára 2012-ben, Awakened címmel adtak ki friss szerzeményeket, és ez volt az első albumuk Lambesis botránya és börtönbüntetése után. Azóta változást jelent a Shaped By Fire-höz képest, hogy Nick Hipa gitáros az elmúlt időszakban ismét távozott a fedélzetről, így a banda egyelőre négyes felállásban nyomul. Ha minden összejön, jövőre Budapesten is újból fellépnek: a koncert április 14-én lesz a Barba Negrában a Dying Fetus és az Emmure társaságában, részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.