Shock!

július 21.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Anselmo teljes lemeze durvább lesz a két EP-s dalnál

A héten jelent meg az a War Of The Gargantuas című split EP, amelyen Phil Anselmo első két szólódala kapott helyet az énekes által is nagyban támogatott thrash/groove csapat, a Warbeast két friss felvétele mellett. Anselmo szerint teljes szólólemeze durvább lesz az ízelítőként közzétett két témánál.

„Mindig is nagyon vonzódtam az extrém zenéhez, ez közismert tény", mondta a Crave Online-nak Anselmo. „Dimebag halála után azonban a Superjoint Rituallal nagyon megkeseredtek a dolgok, és a Down vált a zenei törekvéseim fő fókuszpontjává. Nem nevezném ezt üres érzésnek, mert a szívem legmélyén szabadúszó vagyok, azt csinálok, amit akarok, a Down pedig mindig ott lesz nekem. De mindenképpen szerettem volna ismét valami súlyosat csinálni. Valami olyat, ami minden eddigi zenémtől különbözik. Látok most egy csomó kommentet, ahol azt mondják, hogy ez a zene tök ugyanolyan, mint a Superjoint, ami nem idegesít igazából. Ez a zene egy olyan zenésztől jön, aki mindkét projektben gitározott – de mégis nagyon más. Talán az énekstílusomra gondolnak, amikor a Superjointot emlegetik, de hát ez az, ami természetesen jön belőlem..."

Anselmo szerint a split EP-n szereplő két dala, a Family, „Friends" And Associates, illetve a Conflict egyenesebb szerkezetű és némileg visszafogottabb, szelídebb is, mint amilyen a teljes Walk Through Exits Only album lesz. Az eredetileg év elejére ígért nagylemez a mostani állás szerint nyáron jelenhet meg.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.